Joyce Meyer Conferentie groot succes!

Het was een historische dag voor onze stad Rotterdam, voor ons land en voor Europa. Een uitverkocht Ahoy was het podium voor een dag van een krachtige ontmoeting met onze geweldige God! 11.000 mensen kwamen samen om God te aanbidden onder leiding van Hillsong London en om onderwezen te worden door Joyce Meyer.

“We zijn samengekomen om elkaar lief te hebben. Het heeft lang genoeg geduurd dat we in kleine groepjes allemaal ons eigen gelijk probeerden te halen. Kerken groeien, God doet grote dingen in Europa en in Nederland.”

De stichting Geloven In Rotterdam – waar onze gemeente deel van is – nodigde Joyce Meyer uit voor deze prachtige dag in onze stad. De dag begon met worship. Uit Ahoy kwam een krachtig geluid van duizenden stemmen die eenparig God aanbaden met vele Hillsong klassiekers. Joyce Meyer sprak daarna openlijk over haar verleden van misbruik en geweld door haar vader. Van hieruit vertelt ze hoe God haar leven heeft omgekeerd en hoe ze door de strijd heen een leven van overwinning kan leven. Daarbij legt ze ook uit dat dat voor iedereen is weggelegd door God en door Zijn Woord. Op haar kenmerkende, praktische manier legt ze dit uit, waarbij er ook veel gelachen wordt.

“Alleen de waarheid maakt je vrij. Je kunt problemen niet onder het tapijt blijven vegen. Het geloof maakt ons moedig. Echte vrijheid kunnen we krijgen bij God.”

Bijna 1000 mensen kwamen bij de oproep naar voren om een echte, diepe en persoonlijke relatie met Jezus te krijgen en om de identiteit te pakken die Jezus ons heeft gegeven.

De hemel juichte, Ahoy juichte en schudde op zijn grondvesten. Ahoy en de stad Rotterdam werden een lichtbaken voor ons land en Europa. God’s Geest waaide over ons land en zal dit blijven doen, zodat Zijn licht het licht van de hele wereld zal zijn!

“Shine Your light and let the whole earth see
We’re singing for the glory of the risen King!”
– Might To Save, Hillsong Worship

(voor meer foto’s zie de Facebook-pagina van Geloven in Rotterdam: https://www.facebook.com/geloveninrotterdam)