Over Ons

Welkom Thuis! 

Welkom in Nieuw Testamentische Gemeente Het Morgenlicht. Een hele mond vol, maar het enige wat belangrijk is, is dat je hier thuis gaat voelen. Door de mensen, door wat er gebeurt, maar vooral doordat je thuiskomt bij God. We hopen dat je dat snel mag voelen! 

Welke naam er ook boven een kerkgebouw staat, er is maar 1 Naam Die er echt toe doet en Die echt bóven alles staat: JEZUS!

Als Zijn Kerk – alle gelovigen samen – zijn we er om jou te helpen om:

  • Hem persoonlijk te leren kennen en een relatie met Hem te bouwen
  • Zijn vrijheid en kracht te ervaren in jouw dagelijks leven
  • Zijn plan voor jou te ontdekken en om in jouw bestemming te wandelen
  • Het verschil te zijn in deze wereld; door Zijn liefde, licht en kracht te verspreiden en zo Zijn Koninkrijk te bouwen

Een gemeente met een liefde voor de hele Bijbel, een passie voor de wereld, een honger naar de kracht van de Heilige Geest, een focus op het Koninkrijk van de hemel op aarde en een verlangen naar persoonlijke en wereldwijde revival of opwekking!

Een gemeente met als blauwdruk de eerste kerk – de originele nieuwtestamentische gemeente. Dat is wie wij zijn: De Kerk van Jezus!

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen die gepassioneerd zijn over God. We geloven dat Hij liefde is en dat Hij goed is. Niet een oud verhaal, maar God vandaag, hier en nu. Het is ons privilege dat we Hem mogen kennen en Hem mogen ervaren in ons dagelijks leven. 

Onze gemeente is niet perfect; we zijn allemaal mensen. Maar wij geloven dat we samen hetzelfde doel hebben: Jezus volgen, altijd, overal en in alles. En door dat te doen zullen we allemaal gaan schitteren in Zijn licht en brengen we Jezus Zelf in de donkere wereld waarin we leven. Het mooie is: We doen dit samen. Met God en met elkaar. Ondanks onze onderlinge verschillen kunnen we 1 zijn door Jezus. Samen lachen we, samen huilen we. Samen bewegen we. Samen LEVEN we. Door Hem en in Hem alleen. Het leven met God en in Zijn Kerk is een leven vol avontuur. Wil je dit samen met ons beleven? En het Koninkrijkleven te leven dat God voor je heeft klaarstaan? Je bent meer dan welkom!

Onze gemeente staat voor je klaar. Meer nog dan dat: God staat voor je klaar. 

Roy & Astrid Manikus
Senior Pastors
&
Jordy & Tamara Manikus
Junior Pastors

Lees ook ‘Onze Visie’