Love & Impact: 4 zaterdagen training om een dagelijkse getuige van Jezus te zijn! [Volgende editie 18 juni]

Afgelopen jaar hebben meerdere leden van onze gemeente deelgenomen aan de Love & Impact training. Ze hebben een fantastische tijd gehad en hebben geleerd om uit te stappen en elke dag en overal een getuige van Jezus te zijn! Is dat niet waar wij allemaal toe geroepen zijn?

Samen met een aantal andere gemeenten uit Rotterdam hebben wij de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk mensen van de Rotterdamse Kerk te mobiliseren voor deze training en uiteindelijk samen onze stad te bereiken met de liefde van Jezus en de kracht van de Heilige Geest!Hieronder vind je meer info over de training die op vier zaterdagen gehouden zal worden:

De Love & Impact training is gericht om kerkleden te trainen in het dagelijks getuigen zijn van Jezus liefde. Groeien in het besef en de rijkdom dat we door genade zijn gered door Jezus, en groeien in het verlangen om dat te delen met jouw omgeving. Want de Vader wil dat iedereen Hem echt leert kennen en als volgeling van Jezus mag jij beschikbaar zijn om jouw naaste een ontmoeting te geven met Hem.

Wil jij dit ook? Komend seizoen zal de training Love & Impact gegeven worden in Kom en Zie Rotterdam. Meld je aan en we hopen jou daar te ontmoeten! Meld je aan voor de training! Kijk op de site voor meer info. https://www.crowns.nl/love-and-impact/


Trainingstraject en locatie
De training is op locatie in de faciliteiten van Kom en Zie Rotterdam (Boezemweg 166)

Trainingsdata
12 februari
26 maart
14 mei
18 juni

De Love & Impact training bestaat uit 4 trainingsdagen.
’s Ochtends behandelen in totaal 10 Essentials die helpen om echt te groeien in het dagelijks getuigen zijn van Jezus, vanuit jouw gaven en talenten.

In de middag gaan we op Outreach waarin je zelf kunt leren uitstappen en gaat uitdelen van de liefde van Jezus.

En ’s avonds is er een worship programma met inspirerende sprekers, waarbij iedereen welkom is.

– Ochtend van 10:00 tot 12:00 uur training
– Middag van 13:00 tot 17:00 uur outreach
– Avond van 19:30 tot 22:00 uur worship-event Rotterdam Arise

Prijs: De training is op basis van vrijwillige bijdrage