Nederland voor Jezus Samenkomst – Zondag 17 juli

Op zondag 17 juli zal er tijdens het Awakening-event in AHOY Rotterdam, een speciale zondagdienst zijn voor en door de Kerk van Nederland!

Samen met duizenden mensen uit 60 landen willen we God groot maken met Iwan en Rebekka Sahertian, de Worship Church band en een koor van 60 mensen.
Samen met nationale leiders uit heel Nederland dragen we het ‘bekende’ Passion kruis de Ahoy Arena in en later dragen we het door een haag van 220 vlaggen die alle landen representeren weer naar buiten.

We zullen op deze bijzondere ochtend ook samen het avondmaal vieren en een moment nemen om te bidden voor Nederland en Europa.

Ook zal er een krachtig woord van God gedeeld worden door Daniel Pasterkamp, voorganger van Europoort International Church Rotterdam.

We zien enorm uit naar deze ochtend die onderdeel is van Awakening Europe The Call back.

Deze zondagochtend wordt mogelijk gemaakt door Awakening Europe en de samenwerking van verschillende kerken, denominaties en organisaties in Nederland.

De toegang is gratis en registreren hoeft niet. De deuren gaan om 09.15 uur open. We verwachten een bomvolle Ahoy Arena dus kom op tijd!