Weekend van 8 en 9 februari: Br. Dave & Zr. Bernadette Frederiksz

Komende zaterdag en zondag staan er weer geweldige samenkomsten op het programma! Dit weekend mogen wij namelijk Br. Dave & Zr. Bernadette Frederiksz verwelkomen in onze gemeente!

Dave en Bernadette Fredriksz zijn de oprichters van Christengemeente Adelaarsnest in Ede. Na 13 jaar voorganger te zijn geweest hebben Dave en Bernadette het leiderschap in september 2008 overgedragen. Dave is nu actief in verschillende discipelscholen en op conferenties.

Dave heeft al meer dan 30 jaar gediend in het lichaam van Christus. Zijn verlangen is om de nieuwe generatie te trainen en toe te rusten tot “warriors of Christ”. In verschillende landen heeft hij de kracht van God mogen zien op een hele reĆ«le manier. Hij motiveert en daagt mensen uit om niet te blijven waar ze nu zijn, maar om te groeien naar het volgende niveau in het leven.

Zr. Bernadette zal spreken op de vrouwenochtend van zaterdag 8 februari. Om 11.00 uur start deze speciale ochtend. Tevens zal er om dezelfde tijd een aparte mannenochtend zijn. Aansluitend staat er voor iedereen een heerlijke High Tea klaar!

Op zondag zal Br. Dave spreken in onze Eredienst! Vanaf 10.30 uur bent u welkom en hebben we een tijd van aanbidding, Woord en gebed.

Wij zien uit naar een prachtig weekend en wij hopen u in onze samenkomsten te mogen begroeten!