11 oktober: Compassion-Zondag met Reni & Elisa Krijgsman

Vorig jaar zijn wij als gemeente gestart met de Compassion-Zondag. In samenwerking met Compassion Nederland, de organisatie die kinderen van armoede bevrijdt in Jezus’ Naam, organiseerden wij deze zondag die volledig in het teken stond van armoede wereldwijd en wat wij er als gelovigen aan kunnen doen. Het resultaat van die dag was grandioos: maar liefst 19 kinderen hebben door verschillende gemeenteleden een nieuwe toekomst gekregen!

Dit jaar organiseert NTG Het Morgenlicht opnieuw de Compassion-Zondag! Zondag 11 oktober belooft een heel speciale dag te worden! We hebben speciale gasten Reni & Elisa Krijgsman, die als ambassadeurs van Compassion rondreizen door Nederland. Het wordt een dienst anders dan normaal, maar wel een dienst waarin het hart van God te zien is; Een hart dat uitgaat en omziet naar de armen wereldwijd. En er zijn nog genoeg kinderen die op zoek zijn naar een sponsor. En u kunt helpen! Door een eenmalige gift of door het per maand sponsoren van een kind. Met uw sponsorkind kunt u bovendien contact houden, wat zeer waardevol blijkt te zijn, heeft onderzoek uitgewezen. Dus bid er de komende weken voor en God zal tot u spreken!

“U moet hem – uw broeder die arm is – overvloedig geven, en laat uw hart niet verdrietig zijn als u hem geeft. Want vanwege deze zaak zal de Heere u zegenen in al uw werk en in alles wat u ter hand neemt.” – Deut. 15:10

“Wie zich ontfermt over de arme, leent uit aan de Heere.” – Spreuken 19:17

Een dienst die ook niet-gelovigen zal aangrijpen; Een perfecte gelegenheid om uw vrienden en familie uit te nodigen, maar ook uw onbekeerde collega of familielid. We zien uit naar een heel bijzondere Compassion-Zondag 2015!