22 september: A Night With Bayless Conley

Op dinsdag 22 september komt Bayless Conley naar Rotterdam! In het gebouw van Pinkstergemeente Kom en Zie zal hij een avond verzorgen i.s.m. Stichting Geloven in Rotterdam. Zijn praktische manier en uitleg van het evangelie spreekt wereldwijd vele mensen aan. Deze avond is daarom zeer geschikt zowel voor mensen die bekend zijn met de Bijbel als voor hen die meer willen weten over het Christendom. De toegang is gratis en de avond zal om 19:30 uur starten.

Bayless Conley is elke zondagmorgen te zien op RTL5 als een welbekende en praktische bijbelleraar. Zijn verhaal begon toen hij tijdens zijn tienerjaren betrokken raakte bij een leefstijl van drugs- en alcoholmisbruik. Na jaren gezocht te hebben naar de waarheid en na een aantal bijna-dood ervaringen, vond hij Jezus als zijn Redder toen een 12-jarige jongen het Evangelie met hem deelde. Zijn unieke achtergrond en opmerkelijke getuigenis hebben hem in staat gesteld wereldwijd een breed en divers publiek te bereiken. Zijn televisieprogramma “Antwoorden met Bayless Conley” bereikt zo’n 180 landen wereldwijd. In het dagelijks leven is hij voorganger van The Cotton Wood Church in Californie.

Stichting Geloven in Rotterdam – waarbij onze gemeente is aangesloten – beschouwt het als een voorrecht om, na Joyce Meyer, ook de avond met Bayless Conley te mogen organiseren in Rotterdam en ziet dan ook uit naar een fantastische avond!

Meer informatie kunt u ook vinden op www.geloveninrotterdam.nl