Vier Kerst en Oud & Nieuw met ons mee!

Nog iets meer dan een maand en het jaar 2015 zit er al weer op. Wij hopen dat het een geweldig jaar voor u en voor jou is geweest, een jaar nog veel beter dan je van tevoren had kunnen bedenken, een jaar waarin je Gods liefde, zegen en voorziening meer dan ooit heb mogen ervaren. Deze dingen – en nog veel meer – hebben wij ook in NTG Het Morgenlicht mogen zien; God heeft Zijn onvoorwaardelijke trouw weer bewezen! En met deze dankbaarheid willen wij richting het einde van het jaar gaan. Zo zijn er vier speciale diensten die u/je niet mag missen! Viert u deze feestdagen, maar eigenlijk ook het gehele jaar 2015 met ons mee?

Zondag 20 december: Familiekerst met de Kerstmusical ‘Kerst heeft de toekomst’
Deze dienst is – nog meer dan normaal – een echte familie-gelegenheid; Met elkaar blikken we al vooruit op Kerst met een aantal kerstliederen en natuurlijk met de kerstmusical! Onze tieners zijn al weken druk bezig met de voorbereidingen voor de musical waarin kerst en de kerstgedachte centraal staat. Ook wordt de vraag gesteld of Kerst nog wel relevant is? En of kerst in de verre toekomst ook nog wel zal worden gevierd?
Jong en oud zullen genieten van de musical! Nodig daarom uit wie u/je wilt!
Na deze dienst zal er, zoals een echte familie dat doet, een kerstliefdemaal zijn, waarbij iedereen wat meeneemt en we met elkaar genieten van Gods zegeningen: met elkaar, voor elkaar, door elkaar!

Vrijdag 25 december: Groot Kerstfeest
Op deze eerste kerstdag vieren we het Grote Kerstfeest! Samen zingen we zowel nieuwe als traditionele kerstliederen in een echte kerstsfeer! Voorganger Roy Manikus zal dan ook de kerstboodschap met ons delen.

Zondag 27 december: Oudjaarsdienst
Op deze laatste zondag van het jaar sluiten we 2015 af met een echte dankdienst en kijken we terug naar de zegeningen en genade van God; Zo zal er een extra lange tijd van aanbidding zijn en is er de gelegenheid om uw/jouw getuigenis te delen. Wil je je getuigenis geven van het afgelopen jaar? En wat God voor jou heeft betekend of heeft gedaan in 2015? Geef je dan op bij Tamara; Laten we de laatste dienst van het jaar echt in het teken zetten van onze dankbaarheid aan onze Heer! Aan het einde van de dienst proosten we op het oude en het nieuwe jaar met voor iedereen natuurlijk weer een heerlijke oliebol!

Zondag 4 januari 2016: Nieuwjaarsdienst
De eerste zondag van het jaar kijken we met hoop en verwachting uit naar 2016 en naar Gods beloften voor het nieuwe jaar! De boodschap van onze Voorganger zal specifiek gaan over de verwachting die wij mogen hebben op God, dan zal onze kracht vernieuwt en vernieuwt worden! Na de dienst krijgt iedereen een persoonlijke belofte voor 2016. In die belofte een Bijbeltekst die God aan u/jou belooft en waar je het hele jaar op mag staan!

Alle diensten zijn voor iedereen; jong en oud! Zo willen wij gemeente zijn! Alle diensten starten om 10.30 uur en zijn vrij toegankelijk! Dus kom en vier de feestdagen mee met NTG Het Morgenlicht!