Diensten & Samenkomsten tijdens de feestdagen

De kou begint langzaam te komen, de lichtjes en kerstversiering zie je hier en daar alweer verschijnen… Het feestseizoen is in aantocht!

Ook in de Nieuw Testamentische Gemeente Het Morgenlicht!
In de maand december zijn er een aantal feestelijke diensten en samenkomsten in onze gemeente die u niet mag missen!

Op woensdag 18 december is er een bijzondere avond voor de weduwen, weduwnaars en alleenstaanden van onze gemeente. Zij zullen extra in het (“Kerst”-)zonnetje gezet worden en zullen genieten van een heerlijk 3-gangen Kerstdiner! De uitnodigingen voor deze Kerstavond zijn reeds uitgedeeld of zullen deze week worden uitgedeeld.

Zondag 22 december belooft een bijzondere pre-Kerstdag te worden!
In onze Eredienst om 10.30 uur nemen wij de aanloop richting Kerst door (dan al) een paar Kerstliederen te zingen. Hierna zal er een bijzonder Kerstverhaal (niet HET Kerstverhaal) worden gebracht voor jong en oud. Na afloop is er een Liefdemaal door en voor de hele gemeente. Dus neem iets lekkers mee en kom genieten van de Kerstsfeer (die er dan al is!), de hapjes en drankjes en de “Kerst-gezelligheid”!

In de avond staat een geweldige Kerstshow op het programma: “Night Of Joy 2013”. Na het succes van vorig jaar is er besloten om dit jaar opnieuw een Night of Joy te organiseren voor hen die een moeilijk jaar achter de rug hebben en die het Kerstfeest niet kunnen vieren. Voor hen is er een dinnershow op zaterdag de 21e. Maar de show is ook te zien voor u! Op zondag de 22e wordt deze show namelijk gehouden voor alle belangstellenden. De opbrengst van de zondag zijn voor de Night of Joy van de dag ervoor. Zo draagt u dus bij aan het Kerstfeest en het Kerstgevoel van hen die het wat moeilijker hebben.
U kunt kiezen voor de Kerstshow om 18.00 uur of 20.30 uur. Tickets voor dit evenement kosten 15 euro (voor kinderen 7,50 euro) en zijn te bestellen via de site www.nightofjoy.nl. Op de site vindt u ook meer informatie als u de avond wilt sponsoren.

Op woensdag 25 december, Eerste Kerstdag, is ons Groot Kerstfeest!
Vanaf 10.30 uur staan wij stil bij de komst van Jezus op onze aarde, door muziek, zang en de Kerstboodschap. Kom en beleef samen met ons het ware Kerstgevoel!

Op zondag 29 december is onze Oudejaarsdienst; Vanaf 10.30 uur bent u welkom om samen met ons het jaar af te sluiten en terug te kijken op de zegeningen van onze Heer. Er is volop gelegenheid voor uw getuigenis van het afgelopen jaar. Ook zullen wij terugblikken op gemeentelijke activiteiten en feesten van 2013!

U bent van harte welkom op alle samenkomsten en wij hopen u binnenkort te begroeten in onze gemeente!