Zaterdag 1 juni: Fancy Fair

Zaterdag 1 juni zal er – eindelijk weer – een Fancy Fair georganiseerd worden in en rondom onze gemeente! Op deze dag zal er vanaf 10.00 uur een grote markt voor de deur van ons kerkgebouw zijn waar tweedehands spullen, kleding en eten en drinken verkocht zal worden. Ook zal er een speciale kinderhoek zijn, waar er verschillende kinderspelen gehouden zullen worden.

Jarenlang was dit evenement een jaarlijks begrip in de omgeving, waar iedereen altijd naar uitkeek. Helaas is het de afgelopen jaren niet gelukt om deze traditie voort te zetten. Vanaf dit jaar zal er daarom opnieuw leven ingeblazen worden om hier weer een jaarlijks feest van te maken!

Komt u dus op zaterdag 1 juni langs om een kijkje te nemen en om te genieten van wat er voor u klaarstaat. Wij zorgen voor een gezellige sfeer en wij bidden uiteraard ook voor een warme, mooie zon!

We zien u graag op zaterdag 1 juni vanaf 10.00 uur!

UPPDATE: Het was een geslaagde Fancy Fair 2013! Veel spullen, kleding en (vooral) eten is verkocht. Na een tamelijk fris begin, scheen ook de zon het grootste gedeelte van de dag. De omgeving heeft meer kennis met onze gemeente kunnen maken en er is ge-evangeliseerd.
Kortom: een gezegende dag! Tot volgend jaar!

(Foto’s volgen later)