Israel Houghton in Nederland!

Een concert met Israel Houghton en band is een beleving waar nog lang over nagepraat wordt. En dat bleek wel na de vorige optredens die de populaire artiest gaf in ons land. Op veler verzoek komt hij daarom – met zijn complete band New Breed – terug; Op vrijdag 31 mei zal er een eenmalig concert zijn in de Amstelhal @ Borchland.

Israel is een grote ster binnen het gospelgenre. Met zijn albums heeft hij door de jaren heen 4 Grammy Awards gewonnen. Hierdoor is hij niet alleen bekend binnen christelijke kringen, maar ook daarbuiten.
Israel maakt muziek die tegenwoordig in veel kerken wordt gezongen en gespeeld, liederen zoals ‘Friend of God’ en ‘Lord, you are good’ zijn voorbeelden hiervan. Enkele liederen van hem zijn door OPWEKKING zelfs vertaald naar het Nederlands. Deze aanbiddingsleider/songwriter schrijft muziek om mensen dichter bij God te brengen door middel van lofprijs en aanbidding. Vrijdagavond 31 mei 2013 zal een avond zijn die in het teken van God aanbidden en prijzen zal staan, geleid door een zeer inspirerend aanbiddingsteam.

Kaarten voor dit concert kosten € 30,- in de voorverkoop (excl. € 2,- reserveringskosten) en zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of telefonisch via 0297-237171.

De locatie is gewijzigd naar de Amstelhal @ Borchland – tegenover Ziggo Dome/Amsterdam ArenA (en dus NIET in Aalsmeerderbrug zoals eerder aangegeven).

Voor meer info: http://www.events4christ.nl/?view=event&id=3835