Israel Houghton & New Breed weer in NL!

Israel Houghton & New Breed komen ook in 2014 weer naar Nederland!

Als iemand je vraagt om de populairste live artiesten op te noemen, zal in Nederland één naam regelmatig opduiken: Israel Houghton. En met reden; de recente optredens van de rasartiest in ons land waren stuk voor stuk een groot feest. Na het grote succes van zijn concert vorig jaar komt Israel Houghton weer terug! Op 24 mei speelt hij samen met zijn uitgebreide begeleidingsband New Breed in Leiderdorp.

Israel Houghton mag je rustig één van de meest talentvolle artiesten noemen die op dit moment actief zijn. Het is moeilijk om één oorzaak aan te wijzen. Het fenomenale gitaarspel, een krachtige, herkenbare stem of de zelfgeschreven songs die elke keer weer inspireren; het telt allemaal mee. De muziek van Houghton, regelmatig bijgestaan door New Breed, geldt als het beste op het gebied van zowel gospel als worship. Songs als ‘Not Forgotten’, ‘Jesus At The Center’ en ‘Friend Of God’ hebben er voor gezorgd dat hij een brede groep fans heeft. En zij lopen iedere keer weer warm voor de Amerikaan als hij ons land bezoekt.

Op 24 mei van dit jaar gaat dat weer gebeuren! Israel Houghton speelt dan, samen met New Breed, in ‘Zalen A4’ (gebouw Levensstroom) in Leiderdorp. Het avondvullende programma brengt de bekende songs, maar ook nieuwe aangezien Houghton werkt aan een nieuw album. En gelet op de grote toeloop vorig jaar (toen het concert naar een grotere zaal uitweek), raadt de organisatie ook ditmaal aan om tijdig te reserveren.

Datum en tijd:
Zaterdag 24 mei 2014 – 20.00 uur

Locatie:
ZalenA4 (gebouw Levensstroom) – Elisabethhof 5 – Leiderdorp (direct naast afrit 6 van de A4)

Tickets:
Staanplaatsen – € 27,50
Zitplaatsen op balkon – € 30,00

LET OP: we raden u aan om snel te boeken – na 1 maart volgt een prijsverhoging van € 5.
De tickets kunt u bestellen via: http://events4christ.nl/?view=event&id=3972