Jeugdavond 15 maart: Filmavond! #komzoalsjebent

Volgende week zaterdag 15 maart staat er weer een speciale Jeugdavond op het programma. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom en zullen we met elkaar een nieuwe christelijke film kijken.

Deze keer gaan we de film “I’m In Love With A Church Girl” kijken. Deze film is uitgekomen in 2013 en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Miles Montego (Ja Rule) heeft alles: auto’s, boten, een goede kop, een mooi huis, geld, vrouwen, maar nog belangrijker: hij heeft een verleden. Miles is altijd een hooggeplaatste drugskoerier geweest. Hij heeft zijn illegale verleden achter zich gelaten, maar de DEA kan hem niet los laten. Miles’ enige probleem is dat hij zeer loyaal is tegenover zijn vrienden die nog steeds actief zijn met hun illegale lucratieve zaken. Met moeite blijft hij op het rechte pad. Hij ontmoet zijn droomvrouw Vanessa, een meisje van de kerk. Samen worden ze op de proef gesteld in hun geloof in God en elkaar. Zou Miles de verandering kunnen maken? Mag hij bij God komen, ook al heeft hij een moeilijk verleden?

De hoofdrol wordt gespeeld door rapper Ja Rule, die wij sinds kort een broeder in Jezus mogen noemen! De muziek in deze film is geproduceerd door Israel Houghton, wat je ook zeker kan horen!

Het is een Jeugdavond, maar iedereen die geïnteresseerd is in deze film is natuurlijk van harte welkom!

Tot zaterdag de 15e om 19.30 uur in de Jeugdruimte!

Bekijk hieronder alvast de trailer: