Joyce Meyer Conferentie 9 mei 2015


Op zaterdag 9 mei 2015 komt Bijbellerares Joyce Meyer voor een 1-daagse conferentie naar Rotterdam! De Stichting Geloven in Rotterdam, waarbij onze gemeente is aangesloten, heeft Joyce Meyer uitgenodigd voor deze geweldige gelegenheid. De worship wordt deze dag verzorgd door Hillsong London!

Joyce Meyer is één van de beste praktische Bijbelleraren in de wereld. Ze is een New York Times bestseller auteur; haar boeken hebben miljoenen mensen geholpen bij het vinden van hoop en herstel door Jezus Christus. Door haar bediening onderwijst zij met name over onderwerpen die gericht zijn op het denken, de mond, gevoelens en houdingen. Met haar openhartige stijl van communiceren deelt ze haar ervaringen zodat anderen, van wat zij geleerd heeft, kunnen toepassen in hun leven.

Joyce presenteert een televisie- en radioshow genaamd Enjoying Everday Life®, die wereldwijd wordt uitgezonden met een bereik van 4,5 miljard mensen.

Ze heeft 100 boeken geschreven, die in meer dan 100 talen zijn vertaald. Over de hele wereld zijn al meer dan 12 miljoen van haar boeken gratis verspreid en worden er elk jaar miljoenen exemplaren verkocht. Joyce leidt ongeveer 12 nationale- en internationale conferenties per jaar, waar ze mensen onderwijst hoe zij kunnen leren om van hun dagelijks leven te genieten.

In de afgelopen 30 jaar heeft haar jaarlijkse vrouwenconferentie meer dan 200.000 vrouwen uit de hele wereld naar St. Louis (USA) getrokken.

De visie op praktische manier uitdragen 
door haar onderwijs heen, heeft God de mogelijkheden gegeven om mensen in nood te helpen en het evangelie op een praktische manier uit te dragen. Joyce´s passie om mensen in nood te helpen is het fundament voor de visie van “Hand of Hope”, de non-profit stichting van Joyce Meyer Ministries. “Hand of Hope” ondersteunt onder andere voedingsprogramma’s, medische zorg, tehuizen voor weeskinderen en bestrijding van mensenhandel. In haar geboortestad St. Louis, stichtten Joyce en Dave (haar echtgenoot) de St. Louis Dream Center (SLDC) in het jaar 2000. De SLDC voorziet de binnenstad van praktische hulp die is gericht op het bereiken van verlorenen en van mensen in nood.

Het verleden overwinnen!

In de loop der jaren, heeft God Joyce veel mogelijkheden gegeven om haar getuigenis en de levensveranderende boodschap van het Evangelie te delen. Met een verleden van seksueel misbruik tijdens haar jeugd en met de “gewone” dagelijkse strijd van het leven, ontdekte Joyce de vrijheid om in overwinning te leven door Gods Woord toe te passen in haar leven en ze op haar beurt anderen wil helpen hetzelfde te doen.

Joyce is en blijft een bijzonder getuigenis van het dynamische, verlossende werk van Jezus Christus.

Een niet te missen kans! Zorg dat u er bij bent en bestel uw kaarten NU!
U kunt kaarten bestellen via www.geloveninrotterdam.nl
Op deze site vindt u ook meer informatie over het evenement.

Het programma van de conferentie:
o Ahoy open: 08:00 uur (er zal een informatiemarkt zijn waar u diverse artikelen kunt terugvinden)
o Zaal open 09:00
o Start Meeting 1 10:00 uur
o Pauze 12:30 uur
o Start meeting 2 15:30 uur
o 17:00 Einde

Joyce Meyer Conferentie 9 mei 2015! from NTG Het Morgenlicht on Vimeo.

Promo voor de Joyce Meyer Conferentie in Ahoy Rotterdam op 9 mei 2015. Organisatie door Stichting Geloven in Rotterdam, waarbij NTG Het Morgenlicht is aangesloten.