NTG-coronaprotocol: Kerkdeuren gesloten tot 19 januari

Lieve gemeente,

Naar aanleiding van de vandaag aangekondigde lockdown, hebben wij besloten om onze deuren te sluiten. Net zoals in het voorjaar nemen wij onze verantwoordelijkheid als Kerk om hierin een goede positie in te nemen. Hoewel we beseffen dat dit niet verplicht is, doen wij dit om bij te dragen aan de solidariteit aan de wereld waarin wij samen leven.

Dit betekent concreet dat alle geplande fysieke diensten en evenementen worden opgeschort. Natuurlijk zullen we wel de diensten via stream uitzenden op onze site, ons Youtubekanaal en onze Facebookpagina.

Dit betekent ook dat we voor de allereerste keer geen kerstdienst in de kerk zullen hebben. Hoewel we dit ontzettend jammer vinden, geloven we dat we online toch samen een prachtig kerstfeest zullen vieren op vrijdag 25 december om 10.30u; mét kerstworship, kerstvertelling en kerstboodschap!

Dus tune weer in! We starten deze woensdag al met een Midweek Message zr. Mirjam Veen en zondag met een boodschap van br. Ezri Veen!

Tenslotte: Sta niet stil in je relatie met God! Blijf aanbidden, blijf prijzen, blijf Hem zoeken en blijf strijden op de knieën opdat we zo snel mogelijk weer écht samen kunnen komen! En onthoud: Het kerkgebouw sluit, maar de Kerk van Jezus Christus sluit en stopt nooit!

Wees gezegend in Jezus’ Naam!

Pastors & Kernteam
NTG Het Morgenlicht Rotterdam