Nacht van Gebed: Vrijdag 3 juni

Op honderden plekken staan christenen stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Libië, Kameroen en Mexico. En jij kunt ook deel uitmaken van deze gebedsbeweging: doe mee met de Nacht van Gebed. 

Ook dit jaar doen wij als gemeente weer mee aan deze gebedsnacht. Wel houden wij deze nacht op een andere datum dan de landelijke nacht in verband met andere events en trainingen (op 3 juni i.p.v. 17 juni)

We starten deze vrijdag om 22.00u en eindigen om 06.00u de volgende ochtend, waarna we samen ontbijten. Tijdens de nacht gaan we op reis naar de verschillende landen van de vervolgde Kerk: We horen getuigenissen, we openen het Woord en natuurlijk gaan we in gebed voor onze broers en zussen. Gedurende de nacht zijn er verschillende momenten van pauze waar we snacks uit de verschillende landen kunnen proeven. Kortom: Een nacht van krachtig gebed met interactieve en ‘lekkere’ momenten.

Uiteraard ben je niet verplicht om de hele nacht te blijven; ons gebouw is open om vrij in- en uit te lopen en om bijvoorbeeld een deel van de nacht mee te maken en mee te bidden. Maar natuurlijk ben je de hele nacht welkom! Laten we samen op onze knieën ten strijde te trekken vanuit Jezus’ overwinning!