NTG-coronaprotocol: Onze kerkdeuren gaan weer open!

YES! Vanaf zondag 5 juli gaan onze deuren weer open!

U zult begrijpen dat dit alleen kan, mits we ons allemaal aan de richtlijnen van de overheid en ons protocol houden. We zijn de afgelopen weken zeer druk geweest met het treffen van alle voorbereidingen voor de maatregelen. Maatregelen die niet leuk zijn om te treffen en die daarnaast veel geld kosten. Maar op dit moment is het zoals het is. Wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid als leiderschap van de gemeente voor uw veiligheid en gezondheid.

We willen u dan ook sterk op het hart drukken om alstublieft aan alle reglementen te houden. Volg daarbij alle aanwijzingen van het begeleidingsteam op, hoe klein of onbeduidend ze ook lijken. Dit team is te herkennen aan hun gele hesjes. 

Het zal voor ons allemaal even wennen zijn en anders gaan dan normaal, maar dat is nu even zo. We hebben geprobeerd om aan alles te denken en alles zo min mogelijk belastend te maken voor u, maar we vragen om uw gehoorzaamheid, flexibiliteit en medewerking. 

AANMELDEN
Gasten kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@ntghetmorgenlicht.nl of een bericht achter te laten via ons contactformulier op de website.
Voor leden staat dit proces beschreven in het coronaprotocol.

Lees het protocol (PDF) hieronder dus goed door. Het is belangrijk dat we dit samen doen. We zijn Gods familie: Onze eenheid is wat ons kenmerkt in deze wereld. Samen bewegen we voorwaarts!