Nu verkrijgbaar in de Boekenwinkel: Hart van Pasen 2014!

In Nederland gelden Kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren nog altijd als christelijke feestdagen. Voor veel mensen zijn deze feesten niet meer dan een extra vrije dag en de échte betekenis ervan ontgaat hen volledig. En daar ligt de uitdaging! Als christenen geloven we namelijk dat de gebeurtenissen die we op zulke momenten vieren scharnierpunten zijn in de geschiedenis, zowel voor de wereld als voor mensen persoonlijk. Het wonder van Pasen biedt hoop voor iedereen maar hoe vertel je dat aan een omgeving die er eigenlijk niet op zit te wachten? Het Paascadeau “Hart van Pasen” helpt hierbij!

Voor maar 3 euro heeft u dit prachtige cadeau al, bestaand uit een boekje “De Reis van de Beeldjes” over de houten beeldjes die de veilige berg van de houtsnijder verlaten en over de zoon van de houtsnijder die achter de beeldjes aan gaat om ze te redden en een animatiefilm “The Story Keepers” waarin de eerste christenen elkaar in het geheim het Paasverhaal vertellen, terwijl ze achtervolgd worden door Romeinse soldaten. Kijk- en leesplezier voor jong en oud!

Het is niet alleen een mooi cadeau (voor uzelf en om te geven) maar ook een aanknopingspunt om in gesprek te komen over de ware betekenis van Pasen. En daarmee ook uw naasten uit te nodigen voor de Paasdienst op zondag 20 april!

Nu verkrijgbaar in onze Boekenwinkel voor maar 3 euro per stuk!