Diensten tijdens de feestdagen: Onze Redder is gekomen!

U bent van harte welkom in onze diensten tijdens de feestdagen! Samen het feest vieren van de komst van onze Koning en Redder Jezus!

FamilieKerst 2014
Op zondag 21 december trappen we af met het FamilieKerst 2014! Vanaf 10.30 uur bent u uitgenodigd om deze bijzondere dienst bij te wonen. Het wordt een dienst anders dan anders: De dienst bestaat uit een Kerstverhaal wat wordt verteld, maar ook wordt bezongen! De liederen passen precies bij het verhaal en iedereen kan met de liederen meezingen! Deze dienst is nog voor Kerst, maar we staan dan al stil bij het wonder dat nog gaat komen. Ook zingen we een paar Kerstliederen, maar de echte Kerstliederen bewaren we voor het Kerstfeest op eerste kerstdag. Na de dienst zullen we als 1 familie een kerstliefdemaal met elkaar delen, die verschillende gemeenteleden hebben meegebracht.

Het Grote Kerstfeest 2014
Op eerste kerstdag (25 december) starten we om 10.30 uur met de kerstdienst, waarin we in een echte kerstsfeer met elkaar traditionele kerstliederen zullen zingen. Voorganger Roy Manikus zal na de tijd van kerstaanbidding, de kerstboodschap met ons delen. Het belooft een memorabel Kerstfeest te worden!

Oudejaarsdienst
Op zondag 28 december blikken we terug naar het jaar dat achter ons ligt. Een dienst die in het teken zal staan van dankbaarheid aan God’s trouw en liefde die we in 2014 hebben mogen ervaren. Daarom wordt het een dienst met veel lofprijs en aanbidding en ruimte voor getuigenissen over het jaar 2014. Na dienst sluiten we samen het jaar af met heerlijke oliebollen en meer lekkernijen!

Nieuwjaarsdienst
Op zondag 4 januari gaan we samen als gemeente het nieuwe jaar in! We zien uit naar alle prachtige dingen en de geweldige zegen van God die we in 2015 mogen ontvangen. En daar danken we Hem dan al voor: Aanbidden naar de wonderen toe! Voorganger Roy Manikus heeft voor ons allemaal een nieuwjaarsboodschap, waardoor we kunnen staan op de beloften van onze God!

Kom allemaal en mis geen enkele dienst tijdens deze feestdagen! Diensten van liefde, warmte, gezelligheid, delen, samenzijn en bovenal… een feest! Want onze Koning en Redder is gekomen!