Speciale Open Doors-weekenden in oktober!

In de weekenden van 13-14 oktober en 20-21 oktober zijn er speciale Open Doors dagen!

Op zondag 14 oktober is er een speciale Open Doors-dienst waar we stilstaan bij de vervolgde Kerk: Onze broers en zussen die niet in vrijheid kunnen/mogen geloven in onze Vader zoals wij dat kunnen. Gods hart voor Zijn Gemeente is dat wij één Lichaam zijn en wij dus in eenheid voor elkaar moeten bidden en in actie moeten komen.

Op deze zondag komt er een speciale gastspreker van Open Doors die met ons zal delen over de situaties die onze vervolgde familie in Christus moet doormaken. Natuurlijk komen we ook meteen in actie en gaan we samen voor een mooie gift zodat er gerichte hulp kan worden geboden: Kerk in actie voor de Kerk!

De zaterdag erop – 20 oktober – is de landelijke Open Doors-dag in de Jaarbeurs Utrecht. Een geweldig event waar de Kerk van Nederland samenkomt voor de wereldwijde vervolgde Kerk. Krachtige boodschappen en prachtige getuigenissen uit eerste hand van (ex-)vervolgde christenen mogen we horen. Een groep uit onze gemeente gaat nu voor het vierde opeenvolgende jaar; wil je ook mee? Bestel je gratis tickets en ga mee! (Er kan vanuit de kerk meegereden worden naar de Jaarbeurs Utrecht)

“Als één lid lijdt, lijden alle leden mee. Als één lid eer ontvangt, verblijden alle leden zich mee.
Samen bent u namelijk het lichaam van Christus, en ieder afzonderlijk Zijn leden.”

– 1 Korinthe 12:26-27 (HSV)