Rotterdam Arise: In eenheid opstaan voor onze stad! [Volgende editie: 18 juni]

Rotterdam Arise is een initiatief door en voor de kerk van Rotterdam. We hebben elkaars bemoediging, versterking en aanvulling als gemeenten nodig om onze stad te bereiken en Gods Koninkrijk in Rotterdam gestalte te geven.

God is vol liefde en bewogenheid over onze stad en zijn Vaderhart gaat uit naar iedere Rotterdammer. En daarin speelt de kerk van Rotterdam een cruciale rol, want Hij heeft ons de bediening van de verzoening geven, d.w.z. de taak om alle verlorenen bij Hem terug te brengen. Daarom is het tijd om op te staan en Gods licht te laten schijnen in onze stad: Rotterdam Arise!
Het Voorgangers Overleg Rotterdam (V.O.R.) heeft het initiatief genomen om hierin als kerken van Rotterdam in eenheid samen op te trekken en nodigt je uit om zaterdag 18 juni door worship, gebed en bediening Gods hart te horen voor onze stad. Een avond om samen de naam van Jezus te verhogen, Zijn Geest de ruimte te geven om een helend en herstellend werk te doen en samen uit te zien naar de dromen die God voor jou en onze stad heeft klaarliggen.

‚Äč

Omdat het de laatste editie is van Rotterdam Arise in aanloop naar “The Call Back” hebben we als climax Ben Fritzgerald uitgenodigd om ons deze avond aan te vuren en te bedienen om onze stad met de liefde van God te bereiken. Ben is een evangelist met een wereldwijde bediening, maar heeft een specifieke roeping voor Europa ontvangen. Hij is de leider van Awakening Europe en de organisator van The Call Back. De worship staat deze avond onder leiding van Iwan en Rebekka. Het belooft dus weer een geweldige avond van aanbidding, gebed en bediening te worden. Kom en beleef het met ons mee!

Locatie: Kom en Zie Rotterdam, Gerdesiaweg 494, 3031 BR Rotterdam
Aanvang: 19:30 (deuren open vanaf 19:00)
Toegang vrij (inschrijven niet nodig)