Alphacursus: 13 zaterdagen – Eten / Geloofsonderwerp / Napraten

Voor het eerst organiseert onze gemeente de Alphacursus en aanstaande zaterdag is de kick off! Het woord ‘cursus’ klinkt misschien wat beladen, maar het worden vooral avonden vol gezelligheid, lekker eten, interessante filmpjes die aan het denken zetten en dat in een veilige omgeving waarin we samen kunnen nadenken en napraten over allerlei vragen die er bij je opkomen.

Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

Zo zullen we in 13 bijeenkomsten samen een ontdekkingsreis afleggen door de basis van het christelijk geloof. Vanaf 17.45 staan er hele aardige mensen klaar om je te verwelkomen en om 18.00 uur zullen we echt beginnen. Om 20.30 is het programma afgelopen.

Dit zijn de data:
23 april = Start
7 mei
21 mei
11 juni
25 juni
9 juli
23 juli
6 augustus
20 augustus
3 september
17 september
1 oktober

We sluiten de cursus af met een hele zaterdag in oktober!

Ben je nieuwsgierig naar het christelijk geloof, ben je pas tot geloof gekomen of wil je terug naar de basis van jouw geloof? Dan is dit the place to be! Mocht je nog willen aansluiten: stuur dan een mailtje naar outreach@ntghetmorgenlicht.nl of een appje naar 06-83647638.
We kijken uit naar je komst!