Start samenkomsten in september (met o.a. Br. Jaap Kooy)

In september starten de niet-zondagse samenkomsten weer!

Op woensdag 4 september zal de eerste van een tweedelige Bijbelstudie door Br. Jaap Kooy plaatsvinden. Ook dit jaar mogen wij hem verwelkomen om onze gemeente te zegenen met studieavonden. Deel 2 van de studie is gepland op woensdag 2 oktober.
Beide avonden zijn vrij toegankelijk en beginnen om 19.30 uur.

Na de Startzondag op 15 september, wanneer wij het nieuwe seizoen openen, starten ook de andere samenkomsten weer:

Op woensdag 18 september start de Kringavond. Deze eerste keer van het nieuwe seizoen zullen wij een gezamenlijk “grote kring”-avond hebben, waar we de Kringavonden van vorig jaar zullen evalueren en zullen vooruitkijken naar de Kringavonden in het nieuwe seizoen!

Zaterdag 28 september beginnen de maandelijkse vrouwenochtenden weer. Vanaf 11.00 uur zijn alle vrouwen van alle leeftijden weer van harte welkom om samen God te aanbidden en Zijn Woord te delen.
Op deze zaterdag zal er tegelijkertijd ook weer een speciale mannenochtend zijn. Samen, gebroederlijk God’s Woord en eigen ervaringen delen.

In de avond, ook op zaterdag 28 september, start om 19.30 uur de eerste Jeugdavond van het seizoen. De invulling van deze avond blijft nog even een verassing, maar het wordt weer een topavond!


Schrijf het in uw agenda en mis de diensten niet! Wij hopen u dan te begroeten!