Startzondag 31 augustus: Start nieuwe seizoen 2014/2015!

Komende zondag is de Startzondag, waarmee het nieuwe Gemeenteseizoen 2014/2015 wordt ingeluid!

Tijdens deze speciale Eredienst zal Voorganger Roy Manikus de nieuwe visie en het nieuwe jaarthema voor het nieuwe seizoen onthullen. Na de jaarthema’s van afgelopen jaren “God maakt vrij!” en “Er is meer want God is dichtbij!”, zien we uit naar al de nieuwe dingen die God heeft beloofd en ook zal geven!

De Startzondag is ook, na de afgelopen vakantiemaanden, het startsein voor alle samenkomsten; Zo beginnen de midweekse diensten, de Tienerdiensten (om de andere zondag), de Jeugdavonden (eens per maand) en de Vrouwen- en Mannenochtenden weer! Houd onze agenda in de gaten om op de hoogte te blijven van de verschillende samenkomsten. Deze week zal de volledige seizoensplanning in de agenda worden geplaatst.

Na de dienst wordt er in de hal van ons kerkgebouw weer heerlijke hapjes verkocht. Gezelligheid en lekkernijen voor een klein prijsje!

Al met al belooft het een geweldige kick-off te worden van het Gemeenteseizoen 2014/2015! Mis dit bijzondere feest beslist niet! En neem vrienden en familie mee; Het is DE gelegenheid om met onze gemeente kennis te maken!

Startzondag: Opening van het nieuwe seizoen 2014/2015
Zondag 31 augustus 2014
10.30 uur