Week of Prayer Rotterdam – 18-24 januari

Deze week is het de nationale week van gebed (in onze maand van gebed). Onderstaande gebedsactie is op dit moment aan de gang rondom Rotterdam door alle kerken van Rotterdam. Ook als NTG doen we hier natuurlijk aan mee en roepen we iedereen op om ook een ‘rondje’ mee te bidden voor onze stad en voor ons land! #kerkenvanrotterdam#churchesofrotterdamHet volgende initiatief is geboren uit een droom waarin gezien werd dat Rotterdam letterlijk omringd werd met gebed. Geïnspireerd door het verhaal uit Jozua 6, en de oproep van Jeremia 29:7, willen wij biddend rond Rotterdam rijden met een rode lint op onze auto’s, ter herkenning.

Maandag 18 t/m Zaterdag 23 januari – 1x Ring Rotterdam biddend rondrijden op een zelf te bepalen tijdstip.
Zondag 24 januari – 7 x Ring Rotterdam biddend rondrijden, beginnend om 13:00uur.

Op deze wijze hopen wij de kerk van Rotterdam op een eenvoudige, maar doeltreffende manier, te mobiliseren in gebed voor onze stad. Corona-bestendig!

Alle deelnemers beginnen hun rit op een voor hen logische oprit. Hierdoor heeft iedereen een ander startpunt en eindpunt, waardoor de logistiek en organisatie eenvoudig blijft.
De Ring van Rotterdam (A15, A16, A4, A20) is 41 km lang, heeft 15 afritten en geeft toegang tot 14 verschillende wijken. Gedurende de Week van Gebed, zullen wij samen in totaal 13 keer de Ring rondrijden, 533km afleggen en samen bijna 7 uur in gebed zijn voor Rotterdam.

Het omringen van Rotterdam met gebed, door heiligen die Jezus Christus toebehoren, zal impact hebben op onze stad! Daarnaast, rijdend tussen andere auto’s met rode linten, zal onze harten verwarmen en een zichtbaar teken zijn dat de kerk van Rotterdam leeft, in eenheid!