“Doe maar normaal: Het ‘waarom’ van genezingen” – Genezing-serie deel 1 – Jordy Manikus 17-3-2019

Beluister hier deel 1 van de genezing-serie van Jordy Manikus op zondag 17 maart 2019: “Doe maar normaal: Het ‘waarom’ van genezingen”.

Aan het begin van deze boodschap horen we eerst een getuigenis over een visioen dat een week ervoor werd gezien; Gods Geest liet toen al Zijn plan zien!

Na de boodschap – de laatste 10 minuten – zijn de getuigenissen te horen van directe genezingen: Nog vóórdat er ook maar iemand gebeden had of handen opgelegd had – tijdens het zingen van het nummer Genezer van Reyer – zijn er 6 mensen genezen van pijn in de nek, van pijn in de benen na een operatie, van jarenlange pijn in been en onderrug en meer. Ze bewogen wat ze normaal niet konden bewegen!

God laat zien dat Hij de Genezer is. Vandaag nog steeds! Als wij uitstappen in geloof, verwachten dat God Zijn kracht openbaart, de Geest de ruimte geven om te doen wat Hij alleen kan doen: Wonderen en tekenen gebeuren in Zijn Naam! Alles tot eer en verheerlijking van Hem!

De komende weken horen we in deze preekserie o.a. over hindernissen voor genezingen, het ontvangen van genezing en het uitdelen van genezingen. Verwacht meer! Het is nu tijd voor doorbraken in genezingen door onze Genezer!