“Heaven on earth: Het herstel van Gods orde” – Br. Jordy Manikus 22-9-2019

Beluister hier de boodschap van Br. Jordy Manikus op zondag 22 september 2019: “Heaven on earth: Het herstel van Gods orde”

“U hebt de mens weinig minder gemaakt dan de engelen en hem met eer en glorie gekroond. U doet hem heersen over de werken van Uw handen, U hebt alles onder zijn voeten gelegd.” (Psalm 8:2-7)

Als wij geloven in de woorden van David hierboven, geloven wij dat wij gemaakt zijn om te heersen. Dit was Gods oorpsronkelijk plan, Gods orde altijd al; als wij als kinderen van God verlost zijn, zijn wij nu aan zet: De sleutels van het Koninkrijk zijn in onze handen. God wil door onze handen het werk dat Jezus deed, voortzetten: De werken van de duisternis verbreken! Om zo het rijk der duisternis terug te dringen en het Koninkrijk van God uit te breiden!

Maar weinig christenen leven in dit plan van God om Zijn orde te herstellen; het is een strijd in de hemelse gewesten. Maar als je weet wie je bent en ván Wie je bent, heb jij de wapens in handen – krachtig door God – om bolwerken te verbreken!

Laat je denken vernieuwd worden en verwacht de geestelijke wapens te ontvangen om de strijd te strijden, Gods orde te herstellen en de hemel op aarde te brengen!