Kom omhoog: De ladder van heiliging | Jr.Ps. Jordy Manikus | 17-09-2023

In deze boodschap laat Jr.Ps. Jordy zien hoe ons leven met God een voortdurend transformatieproces, een groei in heiliging is. Dat is geen optie, dat is een vereiste voor de Kerk, de heilige, vlekkeloze Bruid van Jezus. Een gelovige die niet meer en meer veranderd naar het beeld van Jezus, in karakter, in hoe je denkt en kijkt naar de wereld, in keuzes die je maakt… is dat dan wel een discipel die groeit in heiligheid?

Maar wat houdt heiliging of heiligmaking nou precies in? En wat is het ook vooral niet? Wat is het verschil tussen positionele heiliging en praktische heiliging? Waar begint dat proces en hoe groeien we daarin? Welke rol speelt de Heilige Geest, de Geest van heiliging daarin?

Ontdek dat heiliging zoveel méér is dan ‘dit mag niet en dat mag niet’. Ontdek dat het veel meer te maken heeft met de Gods heilige natuur in jou. Ontdek dat jagen naar heiliging niets te maken heeft met forceren en streven, maar met geloven en overgeven! Kom omhoog met je oog op de eeuwige prijs: De Heilige Zelf!


Muziek: I Surrender / Hillsong Worship

Volg ons op de verschillende online platformen: https://linktr.ee/ntgrotterdam