“Kom uit de atmosfeer van ongeloof” – jr. Ps. Jordy Manikus 8-3-2020

Beluister nu de boodschap van junior Pastor Jordy Manikus van afgelopen zondag: “Kom uit de atmosfeer van ongeloof”


“(…) ze brachten een blinde bij Hem en smeekten Hem dat Hij hem aanraakte. En toen Hij de hand van de blinde genomen had, leidde Hij hem het dorp uit…” (Markus 8:22)

Waarom? Jezus had de man ter plekke en direct kunnen genezen. Nou, waarom nam Jezus hem eerst weg uit zijn omgeving? Jezus deed nooit iets zomaar…

Junior Pastor Jordy Manikus laat zien wat Jezus hiermee deed en wat Jezus vandaag voor ons wil doen: Soms moeten wij eerst UIT een geestelijke atmosfeer komen, voordat we de doorbraak gaan zien en IN Zijn plan kunnen staan. 

Ontdek de gevaren van ongeloof – hoe klein ook. Ontdek het ‘andere’ geloof; het geloof van Jezus. Ontdek waarmee God jouw ogen wil zegenen, zodat je gaat zien zoals Hij ziet. Ontdek het verschil tussen een geestelijk vertroebelde blik en een heldere blik, gezalfd door Gods Geest!

We hebben mogen ervaren dat de kracht van God kwam over de gemeente tijdens en na deze boodschap. We hebben mogen zien dat waar Gods Geest waait en waar Jezus heerst, de duisternis moet buigen!
Tijdens de tijd van bediening zijn er meerdere mensen bevrijd van geesten en genezen van ziekte en pijn. Ook zonder dat er ook maar iemand bad of handen oplegde. Zo mogen we met eigen ogen zien wat Jezus Zelf doet in Zijn Kerk en dat Hij vandaag nog rondgaat en allen die door de duivel worden overweldigd, geneest!